Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

De Langstraat wederom sterkste in spelregelfinale Zuid I | COVS Den Bosch e.o.

De Langstraat wederom sterkste in spelregelfinale Zuid I

Het spelregelteam van De Langstraat maakte bij het spelregelfinale Zuid I zijn reputatie meer dan waar. De titelverdediger toonde zich in de bij FC Engelen georganiseerde spelregelwedstrijd net als vorig jaar de sterkte. De COVS Den Bosch e.o. organiseerde de wedstrijd in het kader van het jubileumjaar.

Na wat vertraging (één van de deelnemers kwam vast te zitten in de lift) werd gestart met de schriftelijke vragen. In een speciaal ingericht klaslokaal werden de 21 deelnemers door wedstrijdleider Leo van Beurden onderworpen aan 10 schriftelijke vragen. Als vanouds een pittig onderdeel met lastige vragen waar de deelnemers zich op stuk konden bijten.

In de kantine van FC Engelen werd de wedstrijd vervolgd met 5 meerkeuzevragen per persoon. Na een korte pauze werd de wedstrijd door vragensteller Peter van Huygevoort voorgezet met quizvragen. downloadDe beeldvragen vormden de afsluiting van een lastige wedstrijd.

Einduitslag

1e De Langstraat 1 – 334 punten

2e Breda write my paper – 294 punten

3e Den Bosch 1 – 286 punten

4e Roosendaal – 281 punten

5e De Langstraat 2 – 273 punten

6e Tilburg – 268 punten

7e Den Bosch 2 – 245 punten

Roel van der Werff, Sjaak van Esch (beiden De Langstraat 1) en Jean Pierre Loontjes (Breda) werden individueel winnaar.download1

Wij danken alle teams voor de deelname en wensen het spelregelteam van De Langstraat succes toe bij de landelijke finale.

Speciaal woord van dank aan gastheer FC Engelen, de commissie spelregelwedstrijd 2016 en alle vrijwilligers van de COVS Den Bosch die deze districtsfinale tot een succes hebben gemaakt!

Cock van der Loo
Autoservice Cock van der Loo
//