Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Spelregelavond met prijzen | COVS Den Bosch e.o.

Spelregelavond met prijzen

Wij zijn verheugd met de mededeling dat we weer een spelregelavond kunnen organiseren voor de leden. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 30 maart 2022. Er zit een wedstrijdelement in, want er zijn leuke prijzen te winnen.  

De spelregelavond wordt gehouden op het vertrouwde adres bij het Gilde. Empelseweg 7, 5241 NA in  Rosmalen. Aanvang 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

De spelregelavond wordt geillustreerd met actuele beelden van de UEFA en zoals eerder gemeld zijn er voor de winnaars mooie prijzen te winnen. Deelname is uiteraard gratis. Ook de deelnemers van de eerste cursus Verenigingscheidsrechter, allemaal geslaagd, zijn welkom.

De spelregelavond kan veilig bijgewoond worden. Bij eventuele corona gerelateerde klachten wordt verzocht om thuis te blijven en/of een zelftest te doen. 

Om actief te kunnen deelnemen moet je het volgende meenemen:
– Setje gele en rode kaarten, voor de niet-actieve scheidsrechters zal er een setje geregeld worden.

ALV op 11 april 2022
Verder heeft het bestuur de datum vastgelegd voor de Algemene ledenvergadering. Deze zal gehouden worden op maandag 11 april 2022, aanvang 20:00 op de accommodatie van het Gilde. Noteer deze datum alvast in je agenda. De officiele uitnodiging met bijbehorende stukken zullen in week 12 verstuurd worden. Afmelden voor de ALV graag via de secretaris. 

Cock van der Loo
Autoservice Cock van der Loo
//