Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Spelregelcup nadert einde | COVS Den Bosch e.o.

Spelregelcup nadert einde

Om ons bestuur een beetje te ontlasten is er besloten dat het spelregelteam o.l.v. coach Leo van Beurden per direct de spelregelcup op haar zal nemen. Dit seizoen zal er niet getornd worden aan de huidige opzet. Dit houdt in dat er nog vier rondes te spelen zijn nl: ronde 7, 8, 9 en 10 op respectievelijk 29 maart, 12 april, 26 april en 10 mei. De tussenstand geeft aan dat op dit moment Jordi Arendonk op kop staat. Maar nummer twee, Ton Verkoeijen winnaar laatste twee jaargangen, staat bekend om zijn eindsprint. Ook al doe je niet mee voor een van de topposities is het meedoen nog veel belangrijker. Want laten we eerlijk zijn, goede kennis van de spelregels maakt je sterker en geeft je meer zelfvertrouwen in je wedstrijden. Diegene die niet kunnen/willen trainen en niet mee spelen met de spelregelcup is er altijd nog de mogelijkheid om de antwoorden op te sturen. Een prijsje voor de thuiswinnaar is ook een eer.

Even nog memoreren dat beide spelregelteams van Den Bosch mee doen aan de districtfinale, die ter ere van het 90e jaar bestaan van onze club gehouden wordt bij v.v. FC Engelen, op vrijdag 22 april aanvang 20:00. Support is altijd welkom!

Nieuwe spelregelleden zijn méér dan welkom. Vragen hierover informeer bij de coach Leo van Beurden.
Antwoorden thuisspelers mailen naar: jwillems1957@home.nl
Nieuwe spelregelleden mailen naar: leo.beurden@ziggo.nl
Ps. vanaf nieuw seizoen zal opzet spelregelcup gaan veranderen. Tipje van de sluier: we zetten in op een bredere deelname.

Cock van der Loo
Autoservice Cock van der Loo
//