Nieuws

Spelregels

De COVS Den Bosch e.o. heeftSpelregelteam COVS Den Bosch e.o. in actie twee competitieve spelregelteams die regelmatig meedoen aan spelregelwedstrijden. Daarnaast stimuleren we als vereniging ook onze recreatieve spelregelteams die af en toe meedoen aan de wedstrijden. Het grote verschil tussen de beide teams is dat de competitieve teams ook regelmatig bij elkaar komen om te oefenen. De recreatieve teams doen alleen mee aan wedstrijden.

Deze teams staan onder leiding van een coach. De prestatieve spelregelteams oefenen tussen november en juni ongeveer elke twee weken.
Deze teams doen elk jaar mee aan de voorronde ter voorbereiding op de districtsfinale. In de districtsfinale wordt geprobeerd deelname aan de landelijke finale van de COVS af te dwingen. De recreatieve teams nemen deel aan de voorronde van de districtsfinale.

Het spelregelteam heeft een flinke aderlating moeten laten. Hans de Laat en Keep Soerdien hebben besloten om te stoppen als lid van het spelregelteam. Daarnaast hebben Nico Opstraat en Jan Willems besloten hen op de reserve lijst te zetten. Als team betreuren wij dit, maar respecteren uiteraard hun besluit. Om verder te kunnen in de toekomst is het spelregelteam naarstig op zoek naar mensen die zich aan willen sluiten. Dus, lijkt het je leuk om op een andere manier bezig te zijn met spelregels meld je dan aan bij de coach van het team: Leo van Beurden via leo.beurden@ziggo.nl.

Huidige leden spelregelteam COVS Den Bosch e.o.: Bayram Cakir, Hassan Cakir, Nico Opstraat(R), Roy Schuurmans en Jan Willems.(R)

Grote Clubactie 2021

Klik op de afbeelding om het de verkoopsite van de COVS te komen. Koop je loten en maak kans op €100.000 en vele andere prijzen (winkans 1 op 10)

alfazon
Cock van der Loo