Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Spelregelvraag 29 november 2023 | COVS Den Bosch e.o.

Spelregelvraag 29 november 2023

Spelregelvraag 29 november 2023

Bij het nemen van een strafschop loopt een speler van de aanvallende partij te vroeg toe. De nemer van de strafschop ziet echter dat de bal door de doelverdediger wordt tegengehouden, waarna de bal bij een derde aanvaller komt die niet te vroeg was toegelopen. Wat beslist de scheidsrechter als deze aanvaller de bal in het doel schiet?
Spelregelvraag 29 november 2023
You got {{userScore}} out of {{maxScore}} correct
{{title}}
{{image}}
{{content}}
Vers is het lekkerst
//