Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Winnaar van de Spelregel Cup bekend! | COVS Den Bosch e.o.

Winnaar van de Spelregel Cup bekend!

Na een spannende strijd tussen Roy Schuurmans en Ton Verkoeijen kwam alles aan op de laatste avond van de Autoservice Cock van der Loo Spelregel Cup. Na 7 rondes was de stand immers gelijk en dus lag de druk op de laatste en allesbeslissende 8e ronde. Misschien was het de spanning, of misschien een gebrek aan concentratie, maar Roy scoorde 4 punten in deze ronde. Ton Verkoeijen nam duidelijk zijn tijd onder de douche want hij kwam als laatste de kleedkamer uit na de training opgeladen voor de eindstrijd. Hij maakte dan ook geen fouten en behaalde wederom 5 punten waardoor het verschil 1 punt is geworden in zijn voordeel. Ton mag zich daardoor winnaar van de Autoservice Cock van der Loo Spelregel Cup 2015 noemen en prolongeert daarmee ook zijn titel van clubkampioen van onze vereniging. Stefan van Westing wordt 3e met 33 punten.

Uiteraard zullen we de clubkampioen in het zonnetje zetten en een prijs overhandigen bij de eerstvolgende clubavond in oktober. Tot die tijd feliciteren we Ton Verkoeijen alvast via deze weg met zijn titel. Proficiat!

Ook weten of je foutloos de vragen van deze ronde kunt maken? Klik hierboven onder het kopje ‘spelregels’ op ronde 8, maak de vragen en stuur je antwoorden naar voorzitter@covsdenbosch.nl.

Vers is het lekkerst
//