Woord van de voorzitter

Dit jaar is mijn tweede jaar als voorzitter van onze vereniging. Voor mij was het eerste jaar als voorzitter een opstartperiode waarin ik de vereniging, de mensen en de contacten heb leren kennen. Met de kennis en ondersteuning van Jan van Leijenhorst en Menzo Wilschut was het een leerzaam jaar. In het eerste jaar hebben we met het jonge en enthousiaste bestuur ook een hoop dingen neergezet en bedacht die we de komende jaren kunnen gaan oppakken. Dit tweede jaar voor mij als voorzitter vind ik dan ook cruciaal. Dit is het jaar waarin we veel van de dingen die we willen doen gaan oppakken en uitvoeren. Ik ben dan ook trots dat links en rechts een aantal zaken lopen die een toelichting verdienen.

Den Bosch Easter Cup

Afgelopen weekend was er de groots opgezette Den Bosch Easter Cup 2015. Ruim 120 teams vanuit Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Schotland en Frankrijk waren actief in de leeftijdscategorieën van A tot F jeugd. De wedstrijden waren verdeeld over 3 locaties in Den Bosch: CHC, BLC en BVV. Vanuit de organisatie is Lorenzo Cairo gevraagd de scheidsrechters te regelen, ondersteunen en begeleiden. Hij heeft al gauw Thomas Krijt benaderd met de vraag hem te helpen. Thomas en Lorenzo hebben echt een geweldige prestatie geleverd in de voorbereiding met het regelen van scheidsrechters, coördinatoren en afspraken over randvoorwaarden. Mede door hun inzet en hulp van de coördinatoren Menzo Wilschut en Roy Schuurmans was het een groot succes.

Website COVS Den Bosch

De leden die niet vaak gebruik maken van de website via hun telefoon hebben het misschien nog niet gemerkt, maar het uiterlijk van de website via dit apparaat is aangepast en de toegankelijkheid verbeterd. Menzo Wilschut heeft samen met de website-ontwerper een aantal veranderingen doorgevoerd die de website een extra dimensie geven.

Technische dag

Eén van de nieuwe activiteiten die de COVS Den Bosch graag wil gaan toevoegen aan de agenda is de technische dag. Dit moet een jaarlijks terugkerend evenement worden waarbij scheidsrechters uit de omgeving Den Boch kunnen aansluiten en kunnen werken aan hun conditie, spelregelkennis, sociale contacten en algemene voetbalkennis. Ook scheidsrechterscoördinatoren zullen benaderd worden om aan tafel te komen zitten en te praten over hun arbitragebeleid en ervaringen. Hopelijk kunnen we op die manier de arbitrage op het breedtevlak ondersteunen. Binnenkort hoort u meer informatie over deze activiteit, houd de website en mail dus in de gaten! Ons nieuwste bestuurslid Maarten van Grinsven trekt deze kar, uiteraard met de ondersteuning van andere leden van onze vereniging.

We hopen met bovenstaande activiteiten de naamsbekendheid en toegankelijkheid van onze vereniging te vergroten met als doel de arbitrage te ondersteunen, maar uiteraard ook om nieuwe leden te vinden. De bestaande leden vergeten we daarbij vanzelfsprekend niet. Ik wil uiteraard geen tekort doen aan de andere leden en hun bijdrage aan de vereniging en ik dank daarom alle andere leden die zich inzetten voor het voortbestaan van onze vereniging. Jullie maken me een trotse voorzitter.

Niels Janssen

voorzitter Den Bosch Easter Cup 2015

Vers is het lekkerst
//