Kaarten Willem II – FC Groningen

Op 18 april speelt Willem II tegen FC Groningen in Tilburg. Voor deze wedstrijd heeft Jan Willems van OJC 20 kaarten geregeld zodat we met een groep scheidsrechters het trio van de avond kunnen gaan beoordelen. Voor deze avond zijn nog ongeveer 10 kaarten beschikbaar.

Het is de bedoeling dat we door een observatie opdracht, waarbij iedereen op een ander aspect van het trio gaat letten, een beoordeling maken. Er hebben zich al een aantal jongere scheidsrechters aangemeld, maar het zou natuurlijk leuk zijn als er nog een paar mee gaan zodat de jonge generatie kan leren van de oudere generatie. Laat dit geen belemmering zijn voor de wat oudere actieve scheidsrechters onder ons.

Vind je het leuk om met een groep collega scheidsrechters een BV trio te beoordelen, meld je dan aan bij mij, Niels Janssen via een mail naar voorzitter@covsdenbosch.nl. Let op: begeleiding en opleiden staat voorop op deze avond.

We vertrekken vanaf de OJC parkeerplaats om 19.15 en verzamelen om 19.00. Ter plekke bekijken we even de mogelijkheden van carpoolen.
Willem II FC Groningen

Vers is het lekkerst
//