OJC Rosmalen ontvangt ARAG-certificaat

Afgelopen zaterdag heeft OJC Rosmalen het ARAG-certificaat ontvangen. ARAG is sinds enkele jaren hoofdsponsor van de arbitrage in Nederland en heeft in overleg met de KNVB een lijst met eisen opgesteld waarvan zij denken dat de arbitrage bij clubs in Nederland aan moet voldoen. Met het bijbehorende certificaat willen de KNVB en ARAG laten zien dat een vereniging een voorbeeld is in de regio op het gebied van arbitrage.

De hele ochtend stond in het teken van de arbitrage en niemand minder dan KNVB-scheidsrechter Ed Janssen was er bij om de Rosmalenaren te feliciteren. Namens de COVS overhandigde Menzo Wilschut een aantal sets notitiekaarten waar de Rosmalense scheidsrechters in de komende wedstrijden gebruik van gaan maken.
Na het programma, waaronder de ondertekening van het certificaat, het uitreiken van de bijbehorende cadeaus, felicitaties en een vragenronde aan Ed Janssen, was er nog een fotomoment op het hoofdveld. Hier werd het ‘Fair Play-bord’ uitgereikt aan de club en kon iedereen nog op de foto. OJC is na Wilhelmina de tweede vereniging uit het werkgebied van de COVS ‘s-Hertogenbosch e.o. die beloond wordt voor een gedegen arbitragebeleid. Als COVS mogen we hier dan ook trots op zijn. Een goed arbitragebeleid komt het voetbal binnen de verenigingen ten goede. De COVS ‘s-Hertogenbosch e.o. ondersteunt dan ook graag de voetbalverenigingen bij het opstellen en uitvoeren van dit beleid. Neem voor meer informatie contact op met één van de bestuursleden.

ARAG OJC Rosmalen

Vers is het lekkerst
//