Roy Witlox fluit goede topper in Hoofdklasse B

Afgelopen zaterdag floot ons COVS-lid Roy Witlox de topper (nr 2 vs nr 1) in de hoofdklasse; Gemert – Blauw Geel’38/Jumbo. Roy staat inmiddels voor het vierde jaar op de landelijke lijst wat betekent dat hij wedstrijden fluit in de topklasse en hoofdklasse. Dit doet Roy al meerdere jaren en hier zijn wij als COVS dan ook trots op.

De wedstrijd werd op zaterdagavond gespeeld, dit om meer mensen te trekken, iets wat ook was gelukt aangezien er veel mensen langs de lijn stonden. Het was een sportieve wedstrijd, met weinig harde overtredingen. De scheidsrechter had hier een positieve invloed op en liet de wedstrijd een wedstrijd worden en probeerde de vaart er goed in te houden met de voordeelregel en niet pietluttig te zijn. Dit pakte goed uit, aangezien Roy uiteindelijk maar twee gele kaarten ( beide teams eentje ) nodig had gedurende deze wedstrijd. Verder was ook te zien dat Roy bekend was met beide teams, daar waar er veel wederzijds respect was en Roy ook niet te beroerd was een en ander toe te lichten.

Al met al een leuke wedstrijd, met Gemert als terechte winnaar. Ook een wedstrijd waarin Roy heeft laten zien zijn mannetje nog steeds te staan, met een onopvallend optreden, iets wat voor een scheidsrechter altijd positief is.

Tekst: Maarten van Grinsven

Roy Witlox

Vers is het lekkerst
//