Voordelige VGZ zorgpolis 2015

In 2015 stijgen weer veel kosten en worden velen van ons (extra) gekort. Mede daarom heeft de Centrale Organisatie voor Voetbalscheidsrechters (COVS) ´s-Hertogenbosch e.o. , voor u in samenwerking met UnitedConsumers de beste zorgdeal (de VGZ zorgpolis 2015) geregeld, zelfs beter dan vorig jaar.VGZ zorgpolis 2015

UnitedConsumers biedt de zorgverzekering van VGZ aan met 10% korting op de basisverzekering. Daarnaast krijgt u in 2015 ook 10% korting op alle aanvullende verzekeringen (inclusief het Vitaal Pakket). Met deze zorgdeal bespaart u meer dan € 125,00 per persoon per jaar. Daarnaast ontvangt u van COVS als welkomstgeschenk nog eens € 25,00 retour, per afgesloten polis, bovenop het voordeel die u via UnitedConsumers krijgt. Tip: sluit voor u en uw partner een aparte polis af, u ontvangt dan twee keer het welkomstgeschenk. Een unieke zorgdeal voor alle leden en begunstigers van COVS, maar ook voor onze en uw vrienden en kennissen.

Sluit hier uw VGZ zorgpolis 2015 af en profiteer van het voordeel verkregen via de COVS! Bij vragen mail even naar: jan.van.leijenhorst@12move.nl. Van harte hopen wij dat in grote getalen gebruik maakt van deze unieke aanbieding.

Vers is het lekkerst
//