Lezing Martin Perez in de Week van de Scheidsrechter

Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Martin Perez
COVS Den Bosch heeft tijdens de Week van de Scheidsrechter betaald voetbalscheidsrechter Martin Perez (35) uitgenodigd om op maandag 2 oktober een lezing te verzorgen over zijn indrukwekkende carrière als voetbalscheidsrechter.  

Op vrijdag 13 september 2013 leidde Pérez zijn eerste professionele wedstrijd op het tweede niveau. De wedstrijd tussen FC Volendam en SBV Excelsior eindigde in een 2–2-gelijkspel. Pérez deelde twee gele kaarten uit. Het seizoen 2013/14 sloot hij af met de volgende getallen: hij was scheidsrechter in dertien competitiewedstrijden en gaf daarin drieëndertig maal een gele kaart. Dat komt neer op een gemiddelde van 2,5 gele kaarten per wedstrijd.

Op zaterdag 28 oktober 2017 maakte Pérez zijn debuut als scheidsrechter in de Eredivisie. Hij floot het duel tussen Heracles Almelo en VVV-Venlo.
Naast scheidsrechter in het betaald voetbal is Martin Pérez werkzaam als International Sales Manager.

De lezing is toegankelijk voor alle (club)scheidsrechters en andere belangstellenden. De toegang is gratis. 

Lezing Martin Perez in de Week van de Scheidsrechter
Wanneer: maandag 2 oktober 2023
Aanvang: 20:00 uur. inloop vanaf 19:30 uur
Locatie: het clubgebouw van Gilde St. Catharina – St. Joris aan de
Harenweg / Empelseweg 7 te Rosmalen (ingang tegenover oude
ingang van Intratuin).

Vers is het lekkerst
//