Roy Witlox in Brabants Dagblad

Afgelopen donderdag stond ons lid Roy Witlox met een mooi interview in het Brabants Dagblad, onderstaand het interview op www.bd.nl en uit de krant.

Roy Witlox: met fluit in de mond richting top

BERLICUM – Ooit begon Roy Witlox (43) als scheidsrechter ‘puur voor de gezelligheid.’ Inmiddels fluit hij alweer jarenlang wedstrijden op hoog amateurniveau door het hele land. Sinds dit seizoen komt hij ook in de derde divisie uit.

Witlox is blij met zijn bijbaantje als arbiter. “Ik ben er trots op en heel blij mee dat ik dit op eigen kracht als voormalig clubscheidsrechtertje van BMC heb gehaald en nu wekelijks mooie wedstrijden mag fluiten voor veel publiek”, zegt Witlox in het Brabants Dagblad van donderdag 15 september.

Hij begon jaren terug omdat er tijdens een wedstrijd geen scheidsrechter beschikbaar was. “Dat was een wedstrijd van de A2-junioren”, weet hij nog. ,,Een vriend van me was leider van dat team. Omdat er geen scheidsrechter was toegewezen vroeg hij me om te fluiten. Puur voor de gezelligheid en om mijn maat uit de brand te helpen heb ik dat toen gedaan.”

 

roy-witlox-in-brabants-dagblad

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Vers is het lekkerst
//